İzmir'de metro parkı inşaatında göçük: 2 bekçi aranıyor

Halkapınar metro istasyonu çalışmalarında sabaha karşı göçük meydana geldi. İki bekçiden haber alınamayınca arama çalışması başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'de metro trenleri için yeraltı park istasyonu çalışmaları sırasında göçük meydana geldi. Sabaha karşı göçük olduğu bilgisi üzerine, yüklenici firma ve belediye yetkilileri inşaat alanına gitti. İnceleme yapan ekipler, gece görevli olan 2 bekçiden haber alamayınca durumu polis, itfaiye, AKS ve AFAD ekiplerine bildirdi.

Bölgeye gelen ekiplerin, 2 bekçiyi arama çalışmaları sürüyor.

Göçük nedeniyle Şehitler Caddesi ve Halkapınar Köprüsü tek yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Göçüğün yayılma riskine karşı hafriyat dolgusu çalışmaları başlatıldı. Öte yandan görüntü almaya çalışan basın mensupları, görevliler tarafından engellenmeye çalışıldı.

AFAD, İtfaiye ve AKS ekiplerinden oluşan 15 kişilik ekibin arama çalışmalarına, kokuya duyarlı 2 dedektör köpek de katıldı. Yetkililer, inşaat alanında saat 03.42'de elektriklerin kesilmesi nedeniyle göçüğün bu saatte meydana gelmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. (İZMİR/AA)