Ertuğrul Akbay toprağa verildi

Ertuğrul Akbay toprağa verildi. Cenazeye siyaset ve iş dünyasından isimler katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay'ın babası Ertuğrul Akbay toprağa verildi.

Zincirlikuyu Camisi'nde cuma namazının ardından düzenlenen cenaze törenine, Akbay'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra, CHP Genel Başkan Yardımcıları Tuncay Özkan ve Aykut Erdoğdu, CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray ve çok sayıda siyasetçi ile Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, eski Galatasaray Kulübü Başkanı ve iş adamı Faruk Süren, eski Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, iş adamı Erdoğan Toprak, eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve iş adamı Ali Şen ve bazı gazeteciler katıldı.

Ailesinin taziyeleri kabulü ve kılınan cenaze namazı sonrasında Akbay'ın cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Geçirdiği ani rahatsızlık sonucu Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan 81 yaşındaki Ertuğrul Akbay, dün sabah saatlerinde vefat etmişti. (İSTANBUL/AA)