Metiner'den 'yeni parti' yazısı: Yaptığınızın adı var da...

Mehmet Metiner, Ahmet Davutoğlu'nun 'yeni parti kuracak' iddialarını yazdı. Metiner, "AK Parti'nin ayağına çelme takmaya çalışıyorsunuz. Bu yaptığınızın adı var da ben demeyeyim" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti eski İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, "Erdoğansız AK Parti' kumpasının başını çekenlerin, şimdi kılık değiştirerek yol kesmeye çalıştığını" iddia etti. Metiner'in, Star'da "Önce ihanetlerinizin hesabını verin" başlığıyla yayımlanan yazısında "gökyüzünden meteor düşse Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bilecek bir kesimin var" ifadeleri yer aldı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 'yeni parti' kuracağı iddiaları uzun süredir medyanın gündeminde. Yerel seçimden sonra 'merkez sağ' bir parti kurulacağı iddiaları gündeme gelirken, takvimin de oluşmaya başladığı öne sürülmüştü.

'Yanlışları Reis'in üzerine boca ediyorsunuz diyen' Metiner yazısına şöyle devam etti; "Dahası var ama bu kadarı anlayan için kafi. Şimdi kalkıp Reis'i suçluyorsunuz. Kurucu baba ve büyük adam pozlarında yaptığınız şeye bakın! Sanki Reis'in en yakınında en tepe yöneticiler olarak bulunanlar siz değilsiniz gibi tüm yanlışları Reis'in üzerine boca ediyorsunuz! Ne vakit ki makamlarınız gitti/bitti ve bir daha istediğiniz yeni makamlar verilmedi, işte o zaman kalkıp Reis karşıtı pozisyonlar ürettiniz. Şimdi de kalkıp medyadaki yandaşlarınız üzerinden tam da seçim arifesinde 'Reis dönüp kendisine baksın' yollu salvolarla hedef saptırıp AK Parti'nin ayağına çelme takmaya çalışıyorsunuz. Bu yaptığınızın adı var da ben demeyeyim…"