Ekşi Sözlük'te Özhaseki'nin 'gerilla' dediği başlık engellendi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin çözüm süreci öncesinde PKK ile silahlı mücadelenin sonuç vermediği ve öldürülenlerden daha fazla gidenler olduğunu söylediği konuşmasına engelleme geldi. Ekşi Sözlük'te yer alan konuşmasında 'dağdaki gerillalar' ifadesini de kullanan Özhaseki ile ilgili başlık engellendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ekşi Sözlük'te, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin PKK'liler için 'gerilla' ifadesini kullandığı ve askeri operasyonları eleştirdiği görüntülerin paylaşılması üzerine başlığa erişim engeli geldi.

Cumhur İttifakı'nın adayı Özhaseki'nin, "Terör silahla çözülmez" açıklamalarının da yer aldığı "Mehmet Özhaseki'nin PKK'lılara gerilla demesi" başlığı Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararı ile engellendi. Başlıkta girilen ilk gönderi silinerek yerine Özhaseki'nin 26 Şubat tarihli talebi olduğu belirtildi.

Ekşi Sözlük yazarları karara tepki gösterirken, erişim engelinin gelmesi ile daha çok kişinin durumdan haberdar olacağı yönünde görüşler verildi. (HABER MERKEZİ)