Sabah: Deniz Çakır'ın kamera kayıtlarına ulaştık

Sabah gazetesinde 'İşte tacizin görüntüleri' başlığıyla yayımlanan haberde, "Deniz Çakır’ın başörtülü kızları taciz ettiğine dair haberimiz olay olmuştu. Günaydın, uzun süredir konuşulan tacizi belgeleyen kamera kayıtlarına ve kafe çalışanlarının ‘Suçsuzum’ diyen Deniz Çakır’ı yalanlayan ifadelerine ulaştı" ifadesi kullanıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sabah gazetesinin Günaydın isimli ekinde yer alan haberde, oyuncu Deniz Çakır'ın başörtülü kadınları sözle taciz ettiği yönündeki iddiaya dair kamera kayıtları ve savcılık ifadelerine ulaşıldığı öne sürüldü.

Gökhan Gökduman'ın imzasıyla yayımlanan haberde "Bazı çevreler ve Çakır'ın kendisi tarafından yalanlanan olayın güvenlik kamera kayıtlarını ilk kez Günaydın ele geçirdi. Görüntülerde; Çakır'ın saldırgan tavrı, başörtülü kızları telefonu ile çekmeye çalıştığı, el kol hareketleri yaptığı, Çakır'ın yanındaki arkadaşlarının ve kafe personelinin ise onu sakinleştirmeye çalıştıkları görülüyor" dendi ve kamera kayıtlarından elde edildiği öne sürülen fotoğraflar yayınlandı.

Bu fotoğrafların üzerine, yaşandığı iddia edilen olaya dair notlar yazıldı. Habere herhangi bir video veya ses kaydı konmaması dikkat çekti.

NE OLMUŞTU?

İstanbul'daki bir alışveriş merkezinde bulunan kafe-barda oturan, bir kısmı başörtülü 7 kadın, oyuncu Deniz Çakır'ın kendilerine hakaret içeren söylemlerde bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Olayın şahitleri ise kafe-barda içki içilmesinden rahatsız olan kadınların, Deniz Çakır'ın da olduğu masaya yönelik rahatsızlık belirten söylemlerde bulunduğunu ve tartışma başlattıklarını anlatmıştı. Deniz Çakır da, hakkındaki iddiaları reddetmişti. Ancak 7 kadının şikayeti üzerine Deniz Çakır hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Menajeri açıkladı: Deniz Çakır şu anda sette!Menajeri açıkladı: Deniz Çakır şu anda sette!

Deniz Çakır ifade verecekDeniz Çakır ifade verecek

'Yan masadan Deniz Çakır'a laf atıldı''Yan masadan Deniz Çakır'a laf atıldı'

Arenaya atılan son isimler: Deniz Çakır, Rutkay Aziz, Yılmaz ÖzdilArenaya atılan son isimler: Deniz Çakır, Rutkay Aziz, Yılmaz Özdil

Erdoğan'dan Deniz Çakır'a: Faşist, adı da neymiş, sanatçıymışErdoğan'dan Deniz Çakır'a: Faşist, adı da neymiş, sanatçıymış

Deniz Çakır: Üzerime atılmak istenen işlenmemiş bir suçturDeniz Çakır: Üzerime atılmak istenen işlenmemiş bir suçtur