Sol partiler 'İstanbul' kararını açıklayacak

EMEP, Halkevleri, TİP ve Toplumsal Özgürlük Partisi Girişimi "Emeğimizi, doğamızı, İstanbul'u savunalım" çağrısı ile ortak açıklama yapacak

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 31 Mart seçimleri için hazırlıklar hız kazandı. Bir çok siyasi parti seçimlere ilişkin tutumunu açıkladı. Yerel seçime ilişkin Emek Partisi (EMEP), Halkevleri, Türkiye İşçi Partisi (TİP) ve Toplumsal Özgürlük Partisi Girişimi (TÖPG) İstanbul örgütleri de, bugün saat 12.00’de ortak açıklama yapacak.

Kadıköy’de bulunan TİP Genel Merkezinde yapılacak açıklamayla ilgili basın duyurusu yapıldı.

Açıklamada “Türkiye, tek adam rejiminin ağır siyasal baskı koşulları altında, haksız hukuksuz bir seçim atmosferinde 31 Mart 2019 yerel seçimlerine gidiyor. İstanbul 25 yıldır AKP kadroları tarafından neoliberal politikalarla yönetiliyor. İflasın eşiğine gelmiş İstanbul’u, emeğimizi, doğamızı savunmak için Emek Partisi (EMEP), Halkevleri, Türkiye İşçi Partisi (TİP) ve Toplumsal Özgürlük Partisi Girişimi İstanbul İl Örgütleri olarak 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere dair ortak görüşlerimizi açıklayacağız” ifadeleri yer aldı. (HABER MERKEZİ)