Eyüp'te CHP'li başkana saldırı

CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve beraberindeki 2 kişiye yönelik yumruklu saldırı oldu. Akçiçek, saldırıdan, aday gösterilmeyen Emin Atmaca'nın sorumlu olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Eyüpsultan İlçe Binası girişinde dün akşam saatlerinde çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Polise göre, CHP İlçe Başkanı Sinan Akçiçek'in grubu ile aday gösterilmeyen CHP'li aday adayı Emin Atmaca'nın taraftarları arasında, ilçe belediye başkan adaylığı nedeniyle kavga çıktı.

Kavgada, Sinan Akçiçek, ilçe yöneticisi Nuri Telek, belediye meclis üyesi Ali Haydar İşkar yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı.

Tedavisi sonrası ifade veren Akçiçek, gazetecilere yaptığı açıklamda, "İlçe başkanlığımızda, yönetim kurulumuzda veya örgütümüzde olan bir kavga değildir, bir saldırıdır. Saldırıyı yapan şahıs, partimizden aday adaylığı başvurusu yapmış, adaylaşamadığı için de bu çirkin olayı azmettirmiştir. Şahsımıza değil partimize yönelik bir saldırıdır. Bununla ilgili gerekli şikayetlerimizi karakolda verdik. Yaralanan arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızla ilgili darp raporlarını aldık. Artık olay adliyede devam edecektir" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise "İlçe Başkanımız ve yöneticilerimiz kaba kuvvetle darp edilmişler. Yaralanan yöneticilerimiz ve İlçe Başkanımızı hastaneye gönderdik. Bundan sonra ne olduğunu aydınlatma görevi kolluk kuvvetlerimizde" açıklamasında bulundu.

(İSTANBUL-DHA)

Etiketler CHP kavga Eyüp