Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca yeniden yargılanacak

Çağatay Ulusoy ile Gizem Karaca ve şarkıcı Cenk Eren'in hapis cezası aldığı uyuşturucu davasının yeniden görülmesine karar verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası alan oyuncular Çağatay Ulusoy ile Gizem Karaca ve şarkıcı Cenk Eren'in de aralarında bulunduğu 20 sanıklı dava, temyize gönderildiği İstinaf Mahkemesi'nce yeniden görülmesine karar verildi.

İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Karaca, Ulusoy, Yusuf Hasan Akgün, Hüseyin Orçun Benli ve menajer Ayşe Selin Borankay 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 4 yıl 2 ay, Cenk Eren ise 6 yıl 3 ay hapse çarptırılmıştı. Mahkemenin gerekçeli kararında, Çağatay Ulusoy'un kendisi ve oyuncu Gizem Karaca için esrar aldırdığı anlatılırken, Ulusoy'un evinin banyosunda da esrar bulunduğu belirtilmişti. Yine Karaca'nın bir telefonda, "Abi ilk defa para vereceğim. Bari değsin. Senin de gönlün olsun. O kadar ağırladın bizi derdimi dinledin sen hallet 300 getireceğim" şeklindeki konuşması uyuşturucu madde için para vereceğinin delili olarak sayılmıştı. (HABER MERKEZİ)