Arkadaşımız Ceren Damar öğrencisi tarafından öldürüldü

Ceren’i katleden oğlan kendini daha önce belli etmiştir oralarda merak etmeyin ama herkes susmuştur, önlemini alan olmamıştır. Şimdi öğrenilir nerelerde ne psikopatlıklar çevirmiş kime neler etmiş. “Okul”u da, “aslanım kaplanım” diyenleri de, “devleti” de suçlu hiç şey etmeyin yoksa o “delikanlı”nın ne suçu olacak!

Google Haberlere Abone ol

Öykü Didem Aydın*

Araştırma Görevlisi arkadaşımız Ceren Damar öğrencisi tarafından öldürüldü. Herkes soruyor merak içinde: Kimler üniversitenin 4. sınıfına geliyormuşmuş! Kimler üniversitenin 4. sınıfına kadar geldi ben kendi fakültemden size örnek vereyim:

2017 Şubatında OHAL’de fırsatta bu fırsat deyip BİMER, CİMER vasıtasıyla 2016 Mayıs ayında düzenlediğim “İnsan Hakları Savunucularını Savunmak” konulu çalıştayı kafasına göre içine etmeyi planladığı “vatanına” faydalı görmeyip (!) “teröristtir” diye bana iftira eden, hızını alamayıp üniversitede ahlaka aykırı gösteri tertiplediğimi iddia eden ve bu cürümkar yollarla aleyhimde daha sonra tamamen ama binbir mesai ve zahmetle “ak”landığım soruşturma açılmasına sebebiyet veren; uykularımı kaçırmaya aklınca yeltenen, psikolojimi bozmaya, endişeye ve korkuya salmaya kalkan; ben iftiradan dolayı Cumhuriyet Savcılığına ihbarda bulunup da kendi aleyhinde soruşturma açılınca, “yeaaaa saaavci bey ama anonim iftiramdan sonra ismim cismim bulununca beni ifşa etti” diye aleyhime karşı şikayette bulunma ahlaksızlığını gösteren, burada üzerime tehditler salan, bir dönem beni üniversiteden soğutup da hiçbir seçmeli ders açmamama sebep olan, öğrencilerimle düzgün iletişimimi engelleyen, koskoca iftira suçunda disiplin babından ufacıcık “kınama” cezasıyla geçiştirilen, hala fakültede karşıma çıkıp da utanmadan ayağımın altında inadına dolaşırken sırtaran, bir dönem Hukuk Topluluğumuz başkanlığına kadar getirilenler DÖRDÜNCÜ SINIFA GELİYOR ARKADAŞLAR! Hiç Allah’tan rahmet dilemeyin! Aman kalanların başı sağ olsun da demeyin. Bu memlekette öğretim üyeliği de kelle-koltuk durumunda, saçma sapan iğrenç iftiraları saymıyoruz bile…

Onlar geçen dönemde vukuat-ı adiyeden sayılıyordu. Hocaya terörist iftirası atacaksın, elini kolunu sallaya sallaya silahlı gruplarca korunacaksın, mezun da olacaksın! “Yeaaaaaa benim “güzide” ismimi hoca niye açıkladı, hazır gizli saklı yakacaktım başını yaranmacılık oynayıp demeye getireceksin, senin geleceğin mevkiler merak etme evladım hiç endişe etme bu gösterdiğin yararlılıklar boyunca arş-ı alaya varır bu gidişle! Kıssadan hisse:

Ceren’i katleden oğlan kendini daha önce belli etmiştir oralarda merak etmeyin ama herkes susmuştur, önlemini alan olmamıştır. Şimdi öğrenilir nerelerde ne psikopatlıklar çevirmiş kime neler etmiş. “Okul”u da, “aslanım kaplanım” diyenleri de, “devleti” de suçlu hiç şey etmeyin yoksa o “delikanlı”nın ne suçu olacak! Şiddeti, nefreti, egomanyaklığı, öğrencilerin birbirlerine silah göstermesini, kifayetsiz muhterisliği ve yetersizliğine kılıf olarak mutlaka karşı tarafa saldırmayı “şiar” edinmeyi konuşmaya başlamak için gecikmedik mi?!

Gelenin geçenin yürü ya kulum edildiği, uyduru kaydırı kağıtlarla kopyacılığın, bir an önce emek vermeden oraya buraya atanmaların, konuşulma vakti gelmedi mi? Bu memleket fotoşop yapıp ona buna iftira eden en yüksek danışman hocamsı ve terliksi kırıntıları da görmedi mi? Gördü. O oraya gelmiş de bu çocuk niye geçmeyecekmiş dersten bre efendiler!!!! Hiç şey etmeyin.


* Bu yazı ilk olarak Ötekilerin Gündemi sitesinde yayınlanmıştır:

https://www.otekileringundemi.com/?p=29779