Mine Kırıkkanat'a soruşturma

Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat'ın Halk TV'deki konuşmasına soruşturma açıldı. Kırıkkanat, kararı "Uğur Dündar üzerinden herkese bir göz dağı veriliyor. İzlenme oranımız yüksek olması, seçim öncesi işlerine gelmiyor" sözleriyle değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat'ın, Halk TV yayınındaki konuşması hakkında “Halkın bir kesimini aşağılamak” iddiasıyla soruşturma açıldı. Kırıkkanat, "Uğur Dündar üzerinden herkese bir göz dağı veriliyor. Dündar’ın, programına çıkardığı Yılmaz Özdil, Metin Akpınar, Müjdat Gezen ve bana soruşturma açılmış bulunuyor" diye konuştu.

Cumhuriyet gazetesi yazarı, gazeteci Mine Kırıkkanat hakkında, Halk TV’de yayınlanan “Halk Arenası” programındaki sözleri nedeniyle, “Halkın bir kesimini aşağılamak” suçlamasıyla İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldı.

Soruşturma kararını değerlendiren Kırıkkanat, şunları söyledi:

"Uğur Dündar üzerinden herkese bir göz dağı veriliyor. Şu ana kadar, Uğur Dündar’ın, Halk Arenası programına çıkardığı Yılmaz Özdil, Metin Akpınar, Müjdat Gezen ve bana soruşturma açılmış bulunuyor. Program RTÜK tarafından da cezalandırıldı. Soruşturma açılan bizler, cesaretimizin reyting yapmasının, korkusuz yurtseverlerin halkta gördükleri sempatinin karşılığın bedelini ödüyoruz. Dündar da bizi ekrana çıkarmasının ve programının bedelini ödüyor. İzlenme oranımız yüksek olması, seçim öncesi işlerine gelmiyor” dedi. (Kaynak: Cumhuriyet)