Sofuoğlu 'emir erlerim' paylaşımını sildi!

Kenan Sofuoğlu, Instagram hesabından 'ayakları masa üzerinde' duran bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta görünen iki kişi için 'emir erlerim' ifadesini kullandı. Cemal Enginyurt, Sofuoğlu'nu eleştirerek "Sen hakikaten adam olamazsın" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa dikkat çeken bir not paylaştı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) odasında masaya ayaklarını uzatarak çektiği fotoğrafı Instagram'ın 'hikayeler' bölümüne ekleyen Sofuoğlu, karedeki iki kişiyi kast ederek, "Emir erlerim" diye yazdı.

Sofuoğlu, tepkilerin ardından paylaşımı kısa süre içerisinde kaldırdı.

'ESPRİ KATMAK İSTEDİM'

Sofuoğlu, daha sonra şu açıklamayı yaptı:

“Siyasete biraz espri katmak amacıyla yapmış olduğum paylaşım kastının ötesinde anlamlara taşınmıştır. Tabi ki bunu kesinlikle doğru görmüyorum ancak lüzumsuz tartışmalara sebebiyet vermemek için bu paylaşımımı 4 dakika içerisinde kaldırdım. Yanlış anlama üzerinden gelen eleştirilerin başımın üstün de yeri var. Hususen yanlış anlama kastıyla gelen eleştirileri milletin vicdanına havale eder, saygılarımı sunarım.”

"Motorumun sesinden TBMM'ye geldiğimi anlayacaklar" diyen dünya şampiyonu eski milli motosikletçi Sofuoğlu, TBMM'ye Lamborghini marka lüks spor otomobiliyle geldiği için tepki çekmişti.

CEMAL ENGİNYURT'TAN DA TEPKİ GELDİ

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da Twitter hesabından Sofuoğlu'nu eleştirerek, "Emirerlerim diye danışmanları ayakta,kendi makamda resim paylaşmış. Kenan Efendi kabahat sende değil, kaldıramayacağın sıfatı sana yükleyende. Bir ata sözü derki; Milletvekili olmuşsun, ama adam olamamışsın. Sen hakikaten adam olamazsın" dedi. (HABER MERKEZİ)