İstanbul'da metro arızası eziyeti

İstanbul'da mesai trafiğinin en yoğun olduğu Yenikapı-Hacıosman metrosunda seferler sabah saatlerinde yapılamadı. "Teknik arıza" açıklamasında bulunan görevliler, yolcuların peronlara girmesine de izin vermedi. Otobüslerde büyük yığılmalar oluştuğu için İstanbullular işe gitmekte güçlük yaşadı. Metro İstanbul'da yapılan açıklamada, saat 07.30 civarında arızanın giderildiği ve seferlerin normale döndüğü bildirildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da yaşanan metro arızası, toplu ulaşımla işe gitmek üzere yola koyulanlara kabus gibi bir sabah yaşattı. Yenikapı-Hacıosman hattının, Yenikapı-Gayrettepe arasını kapsayan bölümünde, seferler durduruldu. Hattın bu bölümükapatıldığı için hattın tamamında metro ulaşımı sağlanamadı.

Görevliler tarafından çevrilen yolculara 'sinyal arızası' açıklaması yapıldı.

Onbinlerce yolcu, ücretsiz ek seferler konulduğu belirtilerek otobüs duraklarına yöneltildi. Ancak belirtilen ücretsiz ek seferler de gelmeyince, az sayıdaki İETT otobüslerinde büyük yığılmalar oluştu.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından, "Teknik bir arıza sebebiyle M2 hattında seferler Yenikapı- Gayrettepe arasında yapılamamaktadır. Yenikapı- Gayrettepe arasında İETT otobüsleri çalışacaktır" duyurusu yapıldı.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan ikinci bir duyuruda ise arızanın saat 07.30 civarında giderildiği ve seferlerin normale döndüğü bilgisi verildi.

(HABER MERKEZİ)

Etiketler metro Gayrettepe arıza