Rize Emniyet Müdürlüğü'ndeki saldırı soruşturmasında gizlilik kararı

Rize'de Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin yaşamını yitirdiği saldırıyla ilgili soruşturmada gizlilik kararı alındı. Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, "Soruşturma kapsamında her türlü iddia titizlikle araştırılmaktadır" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin hayatının kaybettiği ve 2 polisin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili soruşturmada gizlilik kararı alındı.

Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin yaşamını yitirdiği saldırıyla soruşturmada gizlilik kararı alındığını açıkladı. Sekücü, yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"11/12/2018 günü saat 14:40 sıralarında Rize İl Emniyet Müdürlüğü binasında makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ VERDİ'nin ölümü ve Personel Şube Müdürü Ercan POLAT ile Polis Memuru Yiğit Can KORKMAZ'ın yaralanması olayıyla ilgili soruşturma için gizlilik kararı alınmıştır. Soruşturma çok yönlü olarak devam etmekte olup, soruşturma kapsamında her türlü iddia titizlikle araştırılmaktadır." (HABER MERKEZİ)