'Çok sevimli cin' maymun çıktı!

Kendisini 'Bioenerji-Metafizik Uzmanı' olarak tanıtan Salih Memişoğlu, sosyal medyada yaptığı 'koşan cin' paylaşımını sildi. Memişoğlu, bir açıklama yaparak "Maymunmuş" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Bioenerji-Metafizik Uzmanı" olduğunu söyleyen Salih Memişoğlu, dün Instagram hesabından paylaştığı videoda, ''Tarafımıza bir takipçimiz tarafından ulaşan bu görüntü dün çekildi. Nedir bu diye soranlar için bir sıfat unsuru kullanarak alan içerisinde gezinen cin olduğunu tespit ettik'' ifadelerini kullandı.

'ÇOK SEVİMLİ'

Memişoğlu'nun paylaşımı sosyal medyada çok sayıda paylaşım aldı. Memişoğlu'nun videosunu paylaşan çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, 'cin' olduğu iddia edilen görüntülerdeki canlıyı, "Çok sevimli" olarak nitelendirdi.

Memişoğlu'nun paylaşımını yorumlayan bir kullanıcı, "Bir de tişört giydirmişler" derken, başka bir kullanıcı ise, "Ne yer ne içer, tuvalet eğitimi var mıdır?" sorusunu sordu. Konuya ilişkin daha sonra yeni bir açıklama yapan Memişoğlu, “Araştırmalarımız sonucunda, videodaki varlığın sizlerin de tahmin ettiği gibi maymun olduğunu tespit ettik” diyerek söz konusu paylaşımını sildi.