Muhammed bin Selman: Kaşıkçı cinayeti için Suudi Arabistan'ı suçlayamazsınız

Erdoğan yaptığı basın toplantısında, G20 Zirvesi'nde Kaşıkçı cinayetinin çok fazla gündem oluşturmadığını söyledi. Ragıp Soylu'nun aktardığı bilgiye göre, Kanada Başbakanının, Suudi Arabistan'la ilgili eleştirilerine, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın, "Suç tam olarak kanıtlanmadığı sürece, Suudi Arabistan suçlanamaz" diye karşılık verdiği aktarılıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi programı kapsamında ABD Başkanı Donald Trump ile görüştü. Erdoğan görüşmenin ardından yaptığı basın açıklamasında Kaşıkçı cinayetine de değindi. G20 Zirvesi'nde Kaşıkçı cinayetinin Kanada Başbakanı dışında çok fazla gündem oluşturmadığını söyledi.

Gazeteci Ragıp Soylu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Erdoğan'ın, zirvede Kanada Başbakanı'nın Kaşıkçı cinayetini ve G20 dönem başkanlığının 2020'de Suudi Arabistan'a verilmesini tartışmaya açtığını ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile ayaküstü konuştuğunu belirtti. Suudi prensin gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ile ilgili: Suç tam olarak kanıtlanmadığı sürece, Suudi Arabistan suçlanamaz ifadelerini kullandığını açıkladı.