Mülkiyeliler krizi konuşacak

"Mülkiyeliler Krizi Konuşuyor" panelleri düzenlenecek. İlk panel Eskişehir'de...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mülkiyeliler Birliği, şubelerinin bulunduğu kentlerde krizin nedenleri ve sonuçlarını tartışılacağı paneller düzenleyecek. “Mülkiyeliler krizi konuşuyor” başlıklı paneller Eskişehir, Bursa, İstanbul ve İzmir Şubeleri tarafından, Mülkiye İktisadi ve Sosyal Araştırmalar Merkezi ve Türk Sosyal Bilimler Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilecek.

Eskişehir’de gerçekleşecek ilk panelde Pınar Bedirhanoğlu, “Türkiye’de Kriz Yönetiminin Sınırları”; Nilgün Erdem, “Az Gelişmiş Ülkelerde Borç Açmazı ve Türkiye’nin Dış Dengesi” ve Oğuz Oyan, “Türkiye’nin 21. Yüzyılı Tarımda Bağımlılığın Pekişmesi” başlıklı sunumlar yapacak. Panelin oturum başkanlığını Engin Ataç yapacak.

Mülkiyeliler Birliği Eskişehir Şubesi ve Eskişehir Kent Konseyi tarafından düzenlenecek panel, 1 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 14.00’da Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon’da gerçekleştirilecek. Paneller, Mülkiye İktisadi ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (MİSAM) ile Türk Sosyal Bilimler Derneği’nin (TSBD) işbirliğiyle düzenlenecek. Bursa, İzmir ve İstanbul’da düzenlenecek panellerin programı daha sonra duyurulacak.