Öğrencileri darp edip, paralarını alan polis tutuklandı

Bakırköy'de bir restoranda öğrencileri darbeden, kıyafetlerini zorla çıkarttıran ve paralarını alan polis 'yağma' suçundan tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Bakırköy'de bir restoranda öğrencilerin üstünü aradıktan sonra darp edip bir gencin de parasını aldığı iddia edilen polis memuru 'yağma' suçundan tutuklandı. Olay anı restoranın güvenlik kameralarına yansıdı.

Bakırköy'de 18 Kasım günü iddiaya göre, bir restoranda yemek yiyen üniversite öğrencileri K.K.A, T.T.B. ve E.C.B, içeri giren sivil giyimli polis C.D.A.'nın şiddetine maruz kaldı. C.D.A. öğrencileri darp ettikten sonra restoranın mutfağına götürerek kıyafetlerini zorla çıkarttırdı ve öğrencilerden kendisine para vermesini istedi. Öğrencilerin paralarını alan polis, devamında da şiddetini sürdürdü.

Olayın ardından emniyete giden öğrenciler polis C.D.A.'dan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan polis memuru savcı tarafından sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince 'yağma' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

C.D.A'nın 6 aylık polis olduğu, Mobil Okul Timlerinde görev yaptığı, olay günü izinli olduğu öğrenildi.

Polis şiddeti restoranın güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, polis memuru C.D.A'nın 3 kişinin kimliğini kontrol ettiği, darbettiği ve onları soydurduğu görüldü. (İSTANBUL/DHA)

Etiketler polis soygun Bakırköy