Bahçeli, Roma-Real Madrid maçına gitmeyecek

Şampiyonlar Ligi G grubunda oynanacak Roma - Real Madrid maçına MHP Başkanı Devlet Bahçeli davet edildi. Bahçeli, davete katılmayacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cengiz Ünder'in forma giydiği Roma'da kulüp Başkanı James Pallotta ve Sportif Direktör Monchi, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Real Madrid mücadelesi için FIFA menajeri Bayram Tutumlu aracılığıyla MHP Başkanı Devlet Bahçeli'yi maça davet etti.

Bahçeli, Roma kulübü tarafından resmi olarak yapılan davet için programı çok yoğun olduğu için katılamayacağını, ancak mücadeleyi izleyerek Cengiz Ünder'i desteklemek istediğini belirtti. Bahçeli yaptığı açıklamada, "Gönderdiğiniz nazik davetinizi aldım. Kulübünüzde başarılara imza atan futbolcumuz Cengiz Ünder’in de sahada olacağı bu önemli karşılaşmayı yerinde izlemeyi arzu ediyordum. Ancak Türkiye’deki yoğun gündem ve yaklaşan yerel seçimlerle ilgili partimizin çalışmaları nedeniyle nazik davetinize icabet edemeyeceğimi üzülerek bildiriyorum. Orada olmasam da hem Kulübünüzü ve futbolcumuz Cengiz Ünder’i gönülden destekleyeceğimi de bilmenizi isterim" dedi.