Tutuklu 3. havalimanı işçileriyle dayanışma etkinliği

3. Havalimanı İşçileriyle Dayanışma Platformu, tutuklu işçiler için dayanışma gecesi düzenleyecek. Dayanışma etkinliği 26 Kasım günü Kadıköy’de Caferağa Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 3. Havalimanı İşçileriyle Dayanışma Platformu, işçi aileleri, direnişteki işçiler ve sanatçıların katılımıyla tutuklu 3. havalimanı işçileriyle dayanışma gecesi düzenleyecek.

3. Havalimanı İşçileriyle Dayanışma Platformu, "3. Havalimanı Şantiyesinde Buzu Kıran Yolu Açanlara Selam Olsun" başlığıyla yayınladığı açıklamada 26 Kasım pazartesi günü Kadıköy’de Caferağa Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan etkinliğe davet etti.

Platformdan etkinliğe ilişkin yapılan açıklama şöyle:

“3. Havalimanı İşçileriyle Dayanışma Platformu olarak hem havalimanındaki işçi arkadaşlarımızın taleplerini sahiplendiğimizi göstermek hem de "Tutuklu Havalimanı İşçilerine Özgürlük" talebimizi hep birlikte haykırmak için sanatçı dostlarımızın da katılımıyla 26 Kasım 2018 Pazartesi günü saat 19.00-22.00 arasında Kadıköy Caferağa Spor Salonu'nda düzenleyeceğimiz dayanışma gecesinde bir araya geliyoruz. Etkinliğe tüm dostlarımızı bekliyoruz.”

Biletlerin temin edileceği mekanlar:

Zeki Göker Kültür Merkezi

Caferağa Mah. Tellalzade Sk.

No: 30 Kadıköy

TMMOB Makine Mühendisleri Odası

Katip Mustafa Çelebi Mah.

İpek Sokak No:9 Beyoğlu

Egitim-Sen İstanbul 7 Nolu Şube

Marmara Cad. Çiğdem Sk.

Yapı Kredi Bankası Üstü Kat:5

Avcılar