Gazeteci Baki Şehirlioğlu, Bodrum’da defnedildi

Gazeteci Baki Şehirlioğlu, Bodrum'da son yolcuğuna uğurlandı. Cenaze namazının ardından Şehirlioğlu, Gündoğan Mezarlığı'nda defnedildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kanser tedavisi gördüğü hastanede, 28 Ekim'de yaşamını yitiren 72 yaşındaki gazeteci Baki Şehirlioğlu, Bodrum Gündoğan’da toprağa verildi.

TRT ve Anadolu Ajansı'nın yanı sıra Atv, Star, CNN Türk gibi özel televizyonların haber merkezlerinde yöneticilik yapan ve çok sayıda gazeteci yetiştirmiş olan Baki Şehirlioğlu’nu son yolculuğuna ailesi, yakınları ve meslektaşları uğurladı.

Cenaze törenine çoğunluğu Baki Şehirlioğlu ile uzun yıllar birlikte çalışmış olan meslektaşları Ali Kırca, Şirin Payzın, Murat Çelik, Mirgün Cabas, Yavuz Oğhan, Erhan Karadağ, Ahmet Sever, Çınar Oskay, Musa Çözen ve Ülker Pınarbaşı katıldı. Ali Kırca, Şehirlioğlu’nun ardından yaptığı veda konuşmasında “Baki Türkiye’nin en iyi gazetecilerinden biriydi. Sağduyulu, hoşgörülü ve vicdanlı bir insandı” diye konuştu.

Emel Şehirlioğlu, eşinin Gündoğan’ı çok sevdiğini ve burada gömülmek istediğini söyledi.

Şehirlioğlu'nun begonviller ve Beşiktaş formasıyla örtülü cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Gündoğan Mezarlığı'nda defnedildi. (HABER MERKEZİ)