İYİ Parti, 29 Ekim'i Birinci Meclis'te kutladı

İYİ Partililer, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için Birinci Meclis'te partililerle bir araya geldi. Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunun İstanbul'da yapılmasını eleştiren Akşener, "Rantiyecilerin şantiyesinde olmayacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyetin 95. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, 40 milletvekili ile Ankara Ulus'taki 1. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu'nun İstanbul'daki 3. havalimanı açılışında yapılmasına tepki gösteren Akşener, "Bir kez daha tekrar ediyorum, Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni yaşının kutlanacağı yer Ankara'dır" dedi.

'Bugün sahip olduğumuz en büyük kıymetlerden Cumhuriyetimiz 95. yaşına giriyor, kutlu olsun" diyen Akşener, şöyle konuştu; "Bugün rantiyecilerin şantiyesinde olmayacağız. Bir kez daha tekrar ediyorum, Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni yaşının kutlanacağı yer Ankara'dır. İktidarın bugünkü kutlamaları korsan kutlamadır. Devlet korsan gösteri yapamaz. Bugün herkes kendi geleneğinin önüne çıkıyor. Mücahit gelip müteahhit olanlar şantiyede olurken, bizler vatandaşımız yanında Ankara'da olacağız." (ANKARA/DHA)