Kızının şikayet ettiği baba gizli bölmede yakalandı

Adana'da, T.T. (21) isimli kadının, kendisine kötü davrandığı gerekçesiyle şikâyet ettiği babası Engin T., evindeki gizli bölmede yakalandı. 7 yıl hapis cezasıyla arandığı belirlenen Engin T. tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi'nde yaşayan T.T., iddiaya göre, karakola giderek, babasının kendisine kötü davrandığını ve şikâyetçi olduğunu söyledi.

Şikayet üzerine polis, baba Engin T.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Polis, Engin T.'nin, 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçlarından toplam 7 yıl hapis cezasıyla arandığını tespit etti. Bunun üzerine Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Engin T.'nin evine baskın yaptı.

Engin T., polis ekiplerini kapıda görünce evde bulunan gizli bölmeye saklandı. Evde bulunan R.T. ile Z.T. isimli kadınların kapıyı kilitlemesi nedeniyle bir süre içeri giremeyen ekipler, belediye görevlilerinden yardım istedi. İçeri girerek, arama yapan polis ekipleri, Engin T.'yi evdeki gizli bölmede saklanırken gözaltına aldı. Engin T. ve evdeki iki kadın gözaltına alındı. Engin T., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. R.T. ile Z.T. isimli kadınlar da ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

(ADANA-DHA)