‘Yumruk yedi’ denen Destici: Alnının ortasına mermiyi yer

BBP'nin kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu ve beş kişinin 2009’da helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle ilgili davada protesto edilen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, yumruk yediği iddialarına yanıt verdi: Bize yumruk atacak adam alnının ortasına mermiyi yer.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu ve beş kişinin 2009’da helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle ilgili davada protesto edilen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, hakkındaki “Yumruk yedi” iddiasıyla ilgili, “Bize yumruk atacak adam alnının ortasına mermiyi yer” dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu’nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, Mustafa Destici’nin üzerine yürümüş, çıkan arbedede Destici’nin yumruk yediği ileri sürülmüştü.

Destici, olayın Cumhur İttifakı ile ilgili olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Kimlerin bu hadiseyi kışkırttığını ve meseleyi bu noktaya getirdiğini biliyoruz. İyi niyetlerin nasıl istismar edildiğini biliyoruz. Bizim referandumdaki ‘Evet’ kararımız, ondan sonra başlayan süreç, seçimlerde AKP ile seçim işbirliğimiz ve cumhur ittifakı içinde yer almamız da birilerini rahatsız etti.” (DHA)