Enflasyonla Topyekûn Mücadele ve indirimli online mağazalar!

Enflasyon ile mücadele kapsamında firmaların indirimleri ardı ardına geliyor. Özellikle Marketlerdeki indirimlerin arkasından Online alışveriş siteleri ve markalar sitelerinde büyük indirimlere gitmeye başladı. Elektronik mağazalarından ilk olarak Arçelik Iphone 8 64gb modelinde 2100 TL indirime gitti. 6499 TL fiyat etiketi olan telefon 2100 TL indirimle 4 bin 399 TL fiyatla satışa sundu. Teknosa’da seçili ürünlerde %10 ekstra indirim, Gittigidiyor’da Günlük ara ara uygulamaya koyduğu kampanyalarla 200 TL’ye varan indirim sağlıyor. Gittigidiyor indirim ve kampanyalarında Axess kredi kartlarına 100 TL’ye varan Chip-para kazanma fırsatınızda var.

Google Haberlere Abone ol

Türkiye Birlik oldu enflasyonla mücadele kararına uydu! Ülkemizdeki son zamanlarda artan döviz kuru ve fiyatlar ile mücadele için firmalar ve markalar hep birlikte mücadele başlattı. Özellikle yerli ürünleri ön plana çıkaran markalar ürünlerin üzerine yeri üretim logosu ile kampanyaya devam ediyor!

.

Enflasyon ile mücadele kapsamında firmaların indirimleri ardı ardına geliyor. Özellikle Marketlerdeki indirimlerin arkasından Online alışveriş siteleri ve markalar sitelerinde büyük indirimlere gitmeye başladı. Elektronik mağazalarından ilk olarak Arçelik Iphone 8 64gb modelinde 2100 TL indirime gitti. 6499 TL fiyat etiketi olan telefon 2100 TL indirimle 4 bin 399 TL fiyatla satışa sundu. Teknosa’da seçili ürünlerde %10 ekstra indirim, Gittigidiyor’da Günlük ara ara uygulamaya koyduğu kampanyalarla 200 TL’ye varan indirim sağlıyor. Gittigidiyor indirim ve kampanyalarında Axess kredi kartlarına 100 TL’ye varan Chip-para kazanma fırsatınızda var. N11 şuanda bu kampanyaya her ne kadar katılmıyor gibi gözükse de 11.11 indirim gününe hazırlandığı için o güne özel her gün binlerce kupon dağıtıyor.

Koton online mağazasında 30 ve 50 TL kuponlarla indirimden faydalanabilirisiniz. Defacto online mağazasında Enflasyonla Mücadele kapsamında seri soru ürünlerde %30 ekstra indirim ve yeni sezon ürünleri için 30 ve 50 TL indirim fırsatı sunuyor. Colin’s online mağazasında Mont ve kabanlarda net %20 indirim fırsatı başladı. Aynı indirimi LCW online mağazasında da ulaşmak mümkün. Migros’da Yüzlerce üründe %10 ekstra enflasyon indirimi sanal market üzerinden uygulandı! Yapılan indirimlerin çoğunluğu gıda üzerine yapılmış görünüyor. İndirimlere sanal market üzerinden ulaşmanız mümkün. CarrefourSA Online mağazasın da 3 ay boyunca yüzlerce üründe en az %10 indirim devam ediyor! İndirime katılan markaların tamamını görmek için https://enflasyonlamucadele.org.tr adresine göz atabilirsiniz. Sitede Mücadele programına katılan markaların listesi ve indirim oranları mevcut. İndirim uygulayan markalar siteye katılım sağlayabiliyor.

Bu gibi indirimlere daha çok ulaşmak veya takip etmek isterseniz aşağıdaki siteyi takip edebilirsiniz. Bu sitelerde dağıtılan ücretsiz indirim kuponları ile alışverişlerde %50’ye varan tasarruf yapma imkanınız oluyor!

İndirimler için: www.indirimkuponum.net sitesine göz atabilirsiniz.

İLANDIR.