Bekçilerin darp ettiği servis şoförü yoğun bakımda!

Çalıştığı servis aracında yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle şikayet edilen Erol Kemerci darp edildi. Kemerci'nin oğlu Eray Kemerci, "Doktorlar ameliyat esnasında babamın masada kalabileceğini söyledi" belirterek soruyor: "Önüne gelen mahalle bekçisi mi oluyor?"

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Ataşehir İçerenköy Mahallesi Nezih Sokak'ta geçtiğimiz Cumartesi günü darp edilen 52 yaşındaki Erol Kemerci başından yaralandı. Kemerci yoğun bakıma alındıktan ancak 2 gün sonra bilinci yerine geldi. Kemerci'nin oğlu Eray Kemerci babasının kendisine mahalle bekçileri tarafından darp edildiğini söylediğini açıkladı. Şu an Okan Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi'nde yoğun bakımda tutulan Kemerci gözlerini kaybetme riskiyle karşı karşıya. Kemerci'nin oğlu Eray Kemerci, “Doktorlar yapacakları ameliyat sonrası her ihtimale karşı hazırlıklı olmamızı söyledi. Böyle bir vahşet olamaz” dedi.

'OLAY YERİNE GİTTİĞİMDE...'

Kemerci ailesinin iddiasına göre olay günü şunlar yaşandı: Kemerci'nin çalıştığı servis aracında yüksek sesle müzik dinlemesi nedeniyle, polis karakoluna şikayet iletildi. Bunun üzerine aracın başına gelen bekçilerse tartıştıkları Erol Kemerci'yi darp etti. Cumartesi akşamı iş çıkışı evine giden Eray Kemerci, mahalleden tanıdık bir kişinin kendisini arayarak, 'Baban yerde, kanlar içinde acil gel' demesi üzerine olay yerine gitti. Kemerci olay yerinde gördüklerini şöyle anlattı, “Olay yerine gittiğimde babamın başında birkaç mahalle bekçisi ve komşularımız vardı. Aradan birkaç dakika geçtikten sonra yunus polis ekipleri de geldi. 'Ne oldu?' diye sorduğumda orada bulunan, isminin Tufan olduğunu öğrendiğim bir bekçi, 'Alkollüydü tökezledi yüz üstü düştü...' diye yanıt verdi. Bu sırada ambulans çağırmalarını istedim. Bekçiler de ambulansı çağırdıklarını söyledi. Aradan 20 dakika geçtikten sonra mahalleden biri tekrar ambulansı aradı. 112 servisi sadece 6 dakika önce arandıklarını söyledi. Yani babam yerde yatarken ambulansı çağırmamışlar.”

Kemerci, birkaç gün geçmesine rağmen olay yerinde hâlâ kan olduğunu söyledi.

'BEKÇİLERDEN BİRİ ELİNİ CEBİME SOKTU'

Kemerci, ambulansla önce Ataşehir Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü ve tedavi altına alındı. Bu hastanede rapora 'düştü' yazıldı. Yoğun bakım için Okan Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldükten sonra doktorlar bu yaralanmanın düşme sonucu olamayacağından şüphelendikleri için 'düştü' ibraresinin sonuna soru işareti ekledi. Kemerci'nin oğlu ve kız kardeşi, Kemerci'nin bilinci yerine geldikten sonra kendisine, 'Nasıl düştün?' diye sordu. Kemerci şu cevabı verdi: “Ne düşmesi! Mahalle bekçileri beni bu hale getirdi. Dövdüler beni. Bekçilerden biri elini cebime koymaya çalıştı. Ben de kendisine 15 yıl güvenlik amirliği yaptığımı, bunu yapamayacağını söyledim. Belki de cebime bir şey koyacaktı.” Erol Kemerci olayı dün polise verdiği ifade de aynen anlattı.

'DOKTORLAR BABAMIN AMELİYAT MASASINDA KALABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ'

Kemerci'nin oğlu Eray Kemerci ise babasının bu hale gelmesini “Vahşet” olarak yorumlarken olaya şöyle tepki gösterdi: “Bekçilerin eleme sistemiyle göreve alınmaları gerekmiyor mu? Önlerine geleni mahalle bekçisi mi yapıyorlar? Doktorlar babamın gözlerinin bir daha göremeyebileceğini söyledi. Ayrıca omuzunda da ödem var. Elmacık kemiğinde kırık var. Sol tarafını, elini ve bacağını hissetmiyor. Babamın bir ameliyat geçirmesi gerekiyor. Doktorlar babamın ameliyat esnasında masada kalabileceğini de ilettiler. Şu an bizimle İçerenköy karakolu muhatap oluyor. Bu olayın peşini bırakmayacağız. Gerekli bütün yerlere başvurumuzu yapacağız.”