Arda Turan: Berkay'a sorun, anlatabiliyorsa anlatsın

Arda Turan ve Berkay önceki gece Emirgan’daki Gizli Kalsın isimli mekanda kavga etti. Turan’ın Berkay'ın eşini taciz etmesinin bu kavgaya yol açtığı iddia edildi. Ardan Turan yaptığı açıklamada “Geldi, ensemden tuttu. Sebebini Berkay’a sorun, anlatabiliyorsa anlatsın” diyerek kafaları karıştırdı

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i sözle taciz ettiği ileri sürülen ve çıkan kavgada Berkay'ın burnunu kıran futbolcu Arda Turan, olayın ardından özür dilemediğini iddia etti. Turan, kavgayla ilgili "Sebebini Berkay'a sorun, anlatabiliyorsa anlatsın" ifadesini kullandı.

Arda Turan'ın şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i taciz ettiği ileri sürülmüştü. İkili arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Arda'nın kafa darbesiyle Berkay'ın burnunda 15 kırık oluştuğu belirtilmişti.

Olayın ardından Arda'nın Berkay'ın bulunduğu hastaneye giderek şarkıcıdan 'Eşin olduğunu bilmiyordum' diyerek özür dilediği öne sürülmüştü.

Ancak kavganın basına yansımasının ardından Arda Turan sosyal medya hesabından "Evet bir tartışma yaşanmıştır, ama sebebi haberleştirildiği gibi namus meselesi değildir" dedi.

Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdıArda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'a konuşan ve taciz iddiasını da içeren olayı 'daha fazla uzatmak istemediğini' söyleyen Arda Turan, "Geldi, ensemden tuttu. Sebebini Berkay'a sorun, anlatabiliyorsa anlatsın" ifadesini kullandı. Arda, Berkay'dan özür dilediği iddialarının da gerçeği yansıtmadığını söyledi: "Öyle bir şey yapmadım, niye özür dileyeyim?"

ASLIHAN DOĞAN: 3. ŞAHIS AİLEME ZARAR  VEREMEZ

Arda Turan ile Berkay'ın İstanbul Emirgan’da bulunan bir mekânda tartışmasının ardından, Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan sessizliğini bozarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Doğan, "Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin, ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim" diye ifade etti.

Aslıhan Doğan'ın paylaşımı şu şekilde:

"Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın, ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören, ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım. Sabrım birçok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin, ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim. Saygılar..."

Arda Turan: Futbolun kralı olacaktı 'vukuat' kralı oldu!Arda Turan: Futbolun kralı olacaktı 'vukuat' kralı oldu!

Gündem Arda Turan: Hayatını Kurtlar Vadisi senaristi mi yazıyor?Gündem Arda Turan: Hayatını Kurtlar Vadisi senaristi mi yazıyor?

Etiketler kavga Arda Turan mekan