Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı

Arda Turan ve Berkay bir eğlence mekanında tartıştı. Olayda şarkıcı Berkay'ın burnu kırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Futbolcu Arda Turan, şarkıcı Berkay'ın burnunu kırdı. Emirgan'da aynı mekanda eğlenen Turan ve Berkay, hava almaya çıktıkları sırada tartışmaya başladı.

Sözcü'nün haberine göre, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu araya Arda Turan’ın arkadaş grubu da girdi. İddiaya göre Arda'nın saldırısı sonucu Berkay'ın burnu kırıldı. Berkay hastaneye kaldırılırken, Arda arkadaşlarıyla bir süre daha 'Gizli Kalsın' adlı mekanda kalmaya devam etti.

Yine iddialara göre kavga, Arda Turan'ın Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e "Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın" demesi nedeniyle çıktı.

BERKAY: ARDA'NIN EŞİMİ TANIMAMASI MÜMKÜN DEĞİL

Berkay yaptığı açıklamada "Bütün hukuki yollara başvuracağız. Şu anda evimdeyim, doktorlar kontrole geldi. Ameliyat olup olmayacağım belli değil. Arda'nın benim eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var ” dedi.

Arda Turan: Berkay'a sorun, anlatabiliyorsa anlatsınArda Turan: Berkay'a sorun, anlatabiliyorsa anlatsın

EŞİ KAVGAYI ANLATTI

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ise Habertürk yazarı Esin Övet'e olaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Esin Övet'in yazısı şöyle:

"Berkay ve eşi Emirgan'daki bir mekana eğlenmeye gidiyorlar. Yan masalarında Arda Turan erkek arkadaşlarıyla eğleniyor ve sonrası Özlem Ada Şahin'in anlattığına göre şöyle gelişiyor:

— Bir anda Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum, şimdi erkek erkeğe konuşağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, 'Özlem'i göndereyim konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı. Berkay'ı kanlar içinde çıkarttılar oradan. Direk hastaneye götürdüler. Ya sesine bir şey olursa. Berkay sesi ile ekmek parası kazanan birisi. Olacak iş mi? Ben Arda'nın karısını tanıyorum. Selamlaşıyoruz, oturuyoruz, kalkıyoruz. Karısı hamile evde. Olacak iş mi?"

ARDA TURAN'DAN AÇIKLAMA

Instagram hesabından konuyla ilgili bir açıklama yapan Arda Turan, “İzin günümde arkadaşlarımla gittiğim bir mekanda yaşadığımız tartışmanın sebebi bir ‘namus’ konusu gibi haberleştiriliyor. Basit bir tartışma yaşanmıtır, doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değildir. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. Her iki tarafa da geçmiş olsun” dedi.

'YUMRUĞUNU GÖSTERMEK'TEN 16 MAÇ CEZA

Turan, geçen sezon Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında çıktığı Sivasspor maçında, yardımcı hakem Erdinç Sezertam'ı iterek kırmızı kart görmüş ve maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'ya yumruğunu göstermişti. Sportmenliğe aykırı hareket ve hakaretten Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Arda Turan'a 16 maç ceza ve 39 bin TL de para cezası verilmişti.

Süper Lig'de bu sezonunun ilk 4 haftasında forma giyemeyen Başakşehirli futbolcu, 21 Ekim'de oynanacak Kayserispor maçıyla yeşil sahalara geri dönecek.

Gündem Arda Turan: Hayatını Kurtlar Vadisi senaristi mi yazıyor?Gündem Arda Turan: Hayatını Kurtlar Vadisi senaristi mi yazıyor?

Arda Turan: Futbolun kralı olacaktı 'vukuat' kralı oldu!Arda Turan: Futbolun kralı olacaktı 'vukuat' kralı oldu!

Etiketler kavga Arda Turan Berkay