Dolmuşta genç kadına şiddet uygulayan kişi firari çıktı

Ankara'da genç kadına sözlü ve fiziki saldırıda bulunan İzzet Atılkan gözaltına alındı. Atılkan'ın cezaevi firarisi olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'da bindiği dolmuşta tartıştığı genç kadına sözlü ve fiziki saldırıda bulunan İzzet Atılkan, polis tarafından gözaltına alındı. GBT sorgusunda, Atılkan'ın 'hakaret, 'basit yaralama ve yaralama' suçlarından 4 ayrı hakkında yakalama kararı bulunduğu öğrenildi.

30 Ağustos'ta Ankara'nın Mamak ilçesindeki Talatpaşa Bulvarı üzerinde seyir halinde olan dolmuş içerisinde seyahat eden Nazan Bozkurt ile İzzet Atılkan arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası İzzet Atılkan, genç kadına küfür edip, fiziksel saldırıda bulundu. Nazan Bozkurt, yaşadığı anları cep telefonuna kaydederek sosyal medyada paylaştı. Görüntüler tepki topladı. Bozkurt, Atılkan hakkında daha sonra suç duyurusunda bulundu.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yaşanan olay sonrası gasp büro amirliği ekipleri İzzet Atılkan'ın yakalanması için çalışma başlattı. İzzet Atılkan, önceki akşam Ufuktepe Osmangazi Caddesi'nde polis tarafından yakalandı. GBT sorgusunda, Atılkan'ın 'hakaret, 'basit yaralama ve yaralama' suçlarından 4 ayrı hakkında yakalama kararı bulunduğu öğrenildi. Ayrıca cezaevi firarisi olduğu öğrenilen Atılkan, tutuklanarak cezaevine gönderildi. (ANKARA /DHA)