Nusr-et'teki alev şovunda müşteriler yandı

Nusr-et'te yapılan alev şovu 5 kişiyi yaraladı. Olayda yaralanan turistler şikayetçi oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Et lokantası Nusr-et'te yapılan alev şovu kontrolden çıktı. Alevlerin aniden parlamasıyla restoranda bulunan Çek Cumhuriyeti vatandaşı kadın turistin kıyafetleri tutuştu. Olayda 3 turist ve 2 çalışanın çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu.

Birgün'den Burak Abatay'ın haberine göre, dün akşam saatlerinde gerçekleşen olayda, Etiler'deki restoranın bar kısmındaki masa üzerinde iki çalışan alev şova başladı. Ancak masanın üzerindeki alevler bir anda etrafa sıçradı. Bu sırada bir çalışan, elindeki bidondan alevlerin üzerine bir sıvı döktü. Alevler daha da büyüdü.

Alevler bar kısmında bulunan Krisryna Tresnakova'nın kıyafetini tutuşturdu. Bir anda alevler içinde kalan genç kadına eşi ve çevredekiler müdahale etti. Ancak turist kadının vücudunda yanıklar oluştu. Ağır yaralanan kadın, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

TURİSTLER ŞİKAYETÇİ OLDU

Olayda Tresnakova'nın eşi Viktor Hajıcek ile İngiliz bankacı Alexandros Severıs ve Umman vatandaşı Mohammed Khamıs Salim de çeşitli yerlerinden yandı. Tedavilerinin ardından taburcu edilen 3 turist polise verdikleri ifadelerinde restoran sahibi ve çalışanlarından şikayetçi oldu. Bar sorumlusu Serdal C. ve bar çalışanı Mehmet Yasin Ü.'nün de vücutlarında yanıklar oluştu. Çalışanların şüpheli olarak ifadeleri alındı.

Etiketler yangın nusret alev