Üçüncü havalimanında iş kazası

Yaklaşık 2 bin işçi taleplerinin karşılanması için üçüncü havalimanı inşaatında başlattıkları eylem sürerken bir iş kazası daha yaşandı. İnşaat-İş Senikası olayı Twitter üzerinden paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Üçüncü havalimanında çalışma koşullarının değiştirilmesini talep ederek eylem başlatan işçilerin eylemleri sürerken bir iş kazası daha meydana geldi. Havalimanında bugün meydana gelen iş kazasında 1'i ağır olmak üzere 2 işçi yaralandı.

Gözaltına alınan havalimanı işçilerinden 160'ı serbest bırakıldıGözaltına alınan havalimanı işçilerinden 160'ı serbest bırakıldı

'SEPET VİNCİ 30 METREDEN DEVRİLMİŞ...'

İnşaat-İş Sendikası, kaza haberini Twitter hesabı üzerinden paylaşarak kaza geçiren işçilerin durumuyla ilgili, "Şu an bir işçi arkadaşımızın verdiği bilgiye göre bir iş "kazası" daha yaşanmış. Sepet vinci içindeki iki çalışanla beraber 30 metreden devrilmiş. İşçilerden birinin beli ağır hasar görürken, diğerinin ise kafasının kanlar içinde olduğu aktarıldı" dedi.

Üçüncü havalimanında işçiler gece baskınıyla gözaltına alındıÜçüncü havalimanında işçiler gece baskınıyla gözaltına alındı

Üçüncü havalimanı işçileri ne istiyor?Üçüncü havalimanı işçileri ne istiyor?