Ayça Pars: Aileme zarar verirler diye ayrılmadım

Adnan Oktar örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda tutuklanan ve pişmanlıktan yararlanan Ayça Pars, tahliye edildi. Pars "Oktar örgütünün sapkınlıkları var." dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adnan Oktar operasyonunun ardından başlatılan soruşturma kapsamında ifadeler alınmaya devam ediliyor. Örgüte düzenlenen operasyonun ardından tutuklanan Ayça Pars, dün tahliye oldu. Etkin pişmanlık yasasından faydalanan ve polise 120 sayfalık ifade verdikten sonra cezaevinden tahliye olan Pars, '8 gün ifade verdim" dedi.

Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu'na konuşan Pars "29 yıldır Adnan Oktar grubunda yer aldım. İlk başta gerçekleri görmemiştim. Sonradan gerçekleri görmeye başladım. Sapkınlıklar, Müslümanlık adı altında sahtekarlıkların farkına vardım. Daha önce ayrılmak istiyordum. Ama aileme zarar verirler diye ayrılmadım" dedi.

Oktar grubunda önemli görevler aldığını ifade eden Pars, ‘Şimdi daha rahat ve güvenli ayrılabildim örgütten. Bildiklerimi polise anlattım. 8 gün emniyette polise ifade verdim. Çok şey anlattım. Soruşturmanın gizliliği var. Şu an için çok şey konuşamam’ dedi.

Etiketler aile Adnan Oktar zarar