Nihat Doğan 'çocuk alıkoyma' iddiasıyla ifade verdi

Şarkıcı Nihat Doğan, 2 çocuğu alıkoyduğu iddiasıyla ifade verdi. Doğan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Doğan'ın menajeri Sercan Eriş, "Nihat Bey'in evi caddeye bakan bir yerde. Öğrenciler görmüşler fotoğraf çektirmek için eve gelmişler" derken, aile çocuklarının alıkonulduğunu öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Nihat Doğan'ın 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla ifade verdi. Doğan, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Kanal D Haber'de yayınlanan habere göre, Nihat Doğan 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla dün gözaltına alındı.

Çocukların ailesinin iddiasına göre, Nihat Doğan çocukları evine davet ederek harçlık vermeye çalıştı. Ailenin şikayetinin ardından eve giden polisler Doğan'a ulaşılamadı. Sonrasında çocuklar ve ailesi Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Ailenin şikayeti üzerine Nihat Doğan ilerleyen saatlerde polis merkezinde ifade verdi. Doğan ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Çocukların annesi, "2 saatten fazla çocuklarıma ulaşamadım. 2 kızımın Nihat Doğan'ın evinde olduğu bilgisi geldi" dedi ve polise başvurduklarını söyledi. Aile polise verdiği ifadede çocuklarının alıkonulduğunu iddia etti. Çocukların annesi davanın takipçisi olacaklarını belirtti.

DOĞAN'IN MENAJERİ: ÇOCUKLAR FOTOĞRAF ÇEKMEK İÇİN GELMİŞ

Nihat Doğan'ın menajeri Sercan Eriş, alıkoyma iddiasını reddetti. Eriş, "Nihat Bey'in evi caddeye bakan bir yerde. Öğrenciler görmüşler fotoğraf çektirmek için eve gelmişler. Daha sonra çocuklardan biri babasına söylemiş, babası da gitmiş polis karakoluna 'Nihat Doğan benim çocuklarımı alıkoydu' demiş" dedi.

Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan Nihat Doğan’ın avukatı Abdürrahim Elitaş ise "Aslı astarı olmayan bir iddia bu normalde. Zaten aile şikayetçi bile değil, şikayetçi olduğunu iddia etse bile bir suç unsuru yok" dedi.