'Makam odasında kısır günü'ne soruşturma

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinin Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz’ın eşi, 10 arkadaşını alıp eşinin kaymakamlık binasındaki makam odasında gün düzenledi. Olay basına yansıyınca kaymakamlık, soruşturma başlattı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kırıkkale Yahşihan ilçesinin Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz’ın eşi, Necibe Türkyılmaz, kocasının makam odasında 11 arkadaşıyla bir araya geldi. Kadınlar burada pastalı, kurabiyeli, kısır partisi yaptı ve sosyal medyadan paylaştı.

Necibe Türkyılmaz “Güzel sürprizlerinden dolayı arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” mesajını yazdı. Etkinliğe katılan Emine Dalan ise “Biz teşekkür ederiz, tekrar buluşalım” diye yanıt verdi. Kısır partisi sırasında müdür Türkyılmaz'ın koltuğuna bir çocuğun oturduğu kameralara yansıdı.

KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA

Olay sosyal medyada kısa sürede tartışma konusu oldu. Olay basına da yansıyınca Yahşihan Kaymakamlığı, soruşturma başlattı. Yahşihan Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Bazı basın yayın organlarında yer alan ‘Makam odasında gün düzenlediler’ haberine ilişkin olarak Kaymakamlığımızın 10 Eylül 2018 tarihli onayı ile inceleme başlatılmıştır.” ifadelerine yer verildi. (HABER MERKEZİ)