Demet Akalın'ın evinde haciz

Şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un sahibi olduğu Martaş Lojistik'in borçları nedeniyle çiftin Beykoz'daki villasında haciz işlemi uygulandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Demet Akalın - Okan Kurt çiftinin kapısına haciz memurları dayandı. Batık duruma gelen Martaş Lojistik'in borçları nedeniyle çiftin Beykoz'daki üç katlı villasında villada haciz işlemi yapıldı. Haciz memurları ve alacaklı şirket avukatları, Akalın'ın evinde bulunan eşyaları haczederek kamyona yükledi.

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre bir dönem Türkiye'nin en büyük lojistik şirketlerinden biri iken yaşadığı mali darboğazı aşamayan Martaş Lojistik'te faaliyetler durma noktasında.

KURT AİLESİNİN BORCU 150 MİLYON

Kurt ailesine ait şirketin, piyasaya ve bankalara 150 milyon liraya yakın borcu bulunduğu belirtiliyor. 36 milyon liraya yakın alacağı olan Turkuaz Petrol AŞ, bir süre önce haciz kararı aldı.

Haciz kararı gereği bu sabah Demet Akalın ve Okan Kurt'un yaşadığı evde gidildi. Haczedilen eşyalar arasında, televizyon, bilgisayar gibi bir dizi ürün bulunuyor.

DEVREDİLEN TIR VE GAYRİMENKULLERE TEDBİR KONULDU

Alacaklı şirketin avukatı Mustafa Büyükbaş, borçluların mal kaçırdığı iddiasında bulunurken, "Çok sayıda TIR ve çok değerli konumdaki Hadımköy'deki gayrimenkulün, yakınlarının üzerine kaydedildiğini tespit ettik. Bu tespit sonrası, mahkeme kararı ile bu varlıkların üzerine de haciz konuldu" dedi.

Etiketler haciz Demet Akalın