İşçilere yemek götüren Tarım ve Orman İl Müdürü İlhan Özel kendi aracının altında kaldı

Tarım ve Orman İl Müdürü İlhan Özel, Kocaeli'de araç altında kaldı. Özel, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kocaeli Tarım ve Orman İl Müdürü İlhan Özel, işçilere yemek götürmek için park ettiği otomobilinin bir anda hareket etmesi sonucunda durdurmaya çalıştığı aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

İŞÇİLERE YEMEK GÖTÜRÜYORDU

Yaptırdığı inşaatta çalışan işçilere yemek götüren Kocaeli Tarım ve Orman İl Müdürü İlhan Özel,  bir anda hareket eden otomobilini yakalayıp durdurmaya çalıştı. Bu esnada dengesini kaybederek yere düşen Özel, geri geri kayan otomobilinin altında kalarak ağır yaralandı.

Kaza, 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Özel, ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan Özel, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kocaeli Vali Yardımcısı Dursun Balaban ve Asayişten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı an Yıkılmaz, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş olay yerinde inceleme yaptı.

VALİ YARDIMCISI: İNCELEME DEVAM EDİYOR

Kazanın meydana geldiği yerde polis ekiplerinden bilgi alan Vali Yardımcısı Balaban, yaptığı açıklamada, “Başımız sağ olsun. Şu anda incelemelerimiz devam ediyor. İncelemeler sonucunda netleşir olay. Olay çok taze daha. Şimdi olay, böyle, şöyle olsun dersek yanlış olur. Genel incelemelerin yapılması lazım. Otopsi, araç incelemelerinin ardında göreceğiz genel durumu” dedi.

Polis ekipleri olayla ilgili incelemelerini sürdürürken, Özel’in cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. (HABER MERKEZİ)