AK Parti'de yeni sözcü Ömer Çelik oldu

AK Parti'de MKYK toplantısı bitti. Yeni MYK'da Parti Sözcüsü Ömer Çelik oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti yeni MYK üyelerini belirledi. Parti Sözcülüğüne Ömer Çelik getirildi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya geldi. Parti Sözcüsü Ömer Çelik oldu.

Çelik, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız yeni MKYK'ya seçilen arkdaşlarımızla bir değerlendirme yapmıştır. Türkiye'deki meseleleri kucaklayan, kavrayan, tplumsal talepleri göze alan bir işlev ortaya koymasıdır. Sadece AK Parti'ye yön vermekle kalmaz, sivil siyasetin yönetilmesine, değerlendirmesine MKYK düzeyinde değerlendirilir" dedi.

Yeni görevlendirme şu şekilde:

Genel Başkan Vekilliğine Numan Kurtulmuş, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Hayati Yazıcı, Genel Sekreterliğe Fatih Şahin getirildi.

Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Yerel Yönethimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan oldu.