Vedat Milor PTT'den özür bekliyor: Kızımın gururu incindi

Gastronom Vedat Milor, evine posta getiren bir görevlinin, "Sen Türk'e benzemiyorsun, kimliğini getir" sözleriyle kızını azarladığını söyledi. Milor, "Posta memurunun küçük bir kıza 'sen Türkçe’yi düzgün konuşamıyorsun ve Türk’e benzemiyorsun' deme hakkı ve yetkisi var mı?" diye sordu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gastronum ve gazeteci yazar Vedat Milor evine posta getiren bir görevlinin, 16 yaşındaki kızını azarladığını söyledi. Milor posta görevlisinin 'Türk değilsin' diyerek kimlik istediği kızına, "Sen Türk’e benzemiyorsun. Sen yabancısın ve üstünde kimlik olmalı" dediğini aktardı.

'SEN YABANCISIN ÜSTÜNDE KİMLİK OLMALI'

Olayı Twitter'dan yaptığı paylaşımla açıklayan Milor, bir posta memurunun küçük bir kıza 'sen Türkçe’yi düzgün konuşamıyorsun ve Türk’e benzemiyorsun' deme hakkı ve yetkisi var mı?" sorusunu sorarak yetkililerden özür dilenmesini istedi. Milor şöyle devam etti: "Normal olan paketin geldiği kişiyi sormak ve evde yetişkin olmayınca paketi şubeyi geri götürmek. Ama sayın Emin Bey, ilk olarak evde kimliğini göstermediği için Ceylan’ı azarlıyor. “Sen Türk’e benzemiyorsun. Sen yabancısın ve üstünde kimlik olmalı diyor."

Milor'un paylaşımı şöyle: