Bahçeli: Bu bir katliamdır, insanlık suçudur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hakkari'de saldırıda hayatlarını kaybeden asker eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa'ya rahmet diledi. Bahçeli, "Bu bir katliamdır, insanlık suçudur. Karşımızdaki tablo sözün bitişine alenen delalet, bahanelerin tükenişine açıkça işarettir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Hakkari'nin Yükseova ilçesinde el yapımı patlayıcı ile düzenlenen saldırı hakkında açıklama yaptı.

Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Devlet Bahçeli, astsubay Serkan Karakaya'nın eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa'ya rahmet diledi.

Bahçeli, açıklamasında "Bu bir katliamdır. Bu bir insanlık suçudur. Karşımızdaki tablo sözün bitişine alenen delalet, bahanelerin tükenişine açıkça işarettir. Terörün siyasi yedeklerine omuz veren şuursuz ve suç ortakları ne durumdasınız? Başınızı yastığa koyduğunuzda huzurla uyuyabilecek misiniz? Yine sahte demokrasi, özgürlük ve insan hakları ezberleriyle vakit geçirmeye yüzsüzce devam edecek misiniz?" ifadelerine yer verdi.

"Hainlere taviz yok. Bebek katillerine hoşgörü yok" diyen Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

(HABER MERKEZİ)