Polise yakalanan uyuşturucu zanlısı: Lanet olsun adamım!

KKTC'de polis uyuşturucu ihbarı üzerine pusu kurdu ve zanlıyı suç üstü yakaladı. Zanlı Mohammad Sani Magaj kendisini gözaltına alan polislere, "Lanet olsun adamım. Bu benim işimdir. Her yeri kontrol ettim. Nasıl oldu da sizi göremedim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - KKTC polisi, uyuşturucu ticareti yapılacağı yönünde ihbar üzerine pusu kurdu ve suç üstü yakalanan Nijeryalı Mohammad Sani Magaji'yi göz altına aldı. Mağusa-Lefkoşa karayolunda önlem alan polis ekipleri, burada yol kenarındaki bir tabelanın altına uyuşturucu bırakıldığını belirledi.

'BU BENİM İŞİMDİR'

Bölgeye bir süre sonra kiralık bir araçla gelen Mohammad Sani Magaji .evreyi kolaçan edip uyuşturucu dolu poşeti alırken, suçüstü yakalandı. Poşette, 135 gram uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Magaji, kendisini gözaltına alan polislere, "Lanet olsun adamım. Bu benim işimdir. Her yeri kontrol ettim. Nasıl oldu da sizi göremedim" dedi.

“Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılan zanlı Magaji hakkında 3 günlük tutukluluk süresi temin edildi. (DHA)

Etiketler kktc uyuşturucu zanlı