Fecir Alptekin kimdir?

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı'na Sabah Gazetesi'nden Fecir Alptekin atandı. Alptekin, Turkuvaz Medya Grubu'nda Kurumsal İletişim Grubu Başkanlığı görevini de yapmaktaydı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı başdanışmanlık ve bakan yardımcılıklarına yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda Fecir Alptekin ve Zafer Çubukcu, Cumhurbaşkanı başdanışmanlığına atandı. Peki, Fecir Alptekin kimdir?

Lise eğitimini İtalyan Lisesi'nde tamamlamasının ardından, üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi'nde tamamlayan Fecir Alptekin, medyadaki kariyerine Cumhuriyet ve Yeni Binyıl gazetelerinde muhabir ve editör olarak başladı. Medya sektörünün ardından, halkla ilişkiler, iletişim ve pazarlama sektörüne de giren Alptekin, Novartis Pharma, TUSİAD, Türk Reklam Ajansları Derneği ve Memorial Sağlık Grubu'nda çeşitli görevlerde bulundu. Fecir Alptekin 2006 yılından bu yana çalıştığı Turkuvaz Medya Grubu'nda Kurumsal İletişim Grubu Başkanlığı görevini de yapmaktaydı.

ZAFER ÇUBUKCU

1986 doğumlu Zafer Çubukcu Başbakanlık müşavirliğinden başdanışmanlığa getirildi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan Çubukcu, 2014 yılında bu görevini Abdurrahim Boynukalın'a devrederek Başbakanlık Müşavirliği'ne atanmıştı.

(HABER MERKEZİ)