Müdürden mezun polislere: Hiçbir cemaate ya da tarikata bağlı olmayacaksınız

Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Metin Tanrıver, mezuniyet töreninde konuştu. Tanrıver, yeni mezun olan polislere, "Hiç kimseye, örgüte ve hele hele hiçbir cemaate ya da tarikata, şeyhe, bağlı olmayacaksınız" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi'nden mezun olan 622 öğrenci için tören yapıldı. Törende konuşan Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver, mezunlara "Hiç kimseye, örgüte ve hele hele hiçbir cemaate ya da tarikata, şeyhe, bağlı olmayacaksınız" dedi.

Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi'nin 21'inci dönem mezuniyet töreni, polis okulu spor salonunda yapıldı. Törene, Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver, polis müfettişleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

'DÜRÜST OLACAKSINIZ, KİMSENİN HAKKINI YEMEYECEKSİNİZ'

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver, mezun olan polislere tavsiyelerde bulundu. "Öncelikli olarak dürüst olacaksınız" diyen Tanrıver, "Kimsenin hakkını yemeyeceksiniz. Hakkınızı ve haddinizi bileceksiniz" dedi.

Polislerden hiçbir tarikat ya da cemaate bağlı olmamalarını isteyen Tanrıver, "Hiçbir kimseye, örgüte ve hele hele hiçbir cemaate ya da tarikata, şeyhe, bağlı olmayacaksınız. Bağlı olacağınız tek yer vardır, o da devlettir. Hiçbir kimseye devlete el kaldırtmayacaksınız, devlete laf söyletmeyeceksiniz, devlete yan baktırmayacaksınız. Devlete isyan eden hainleri topyekun imha edeceksiniz" şeklinde konuştu. (KAYSERİ/DHA)