Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve 72 CHP'li hakkında suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisiyle ilgili karikatür paylaşan CHP lideri Kılıçdaroğlu ve 72 CHP milletvekili hakkında suç duyurusunda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li 72 milletvekili hakkında, kendisiyle ilgili "hakaret içeren karikatür" paylaştıkları gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

ODTÜ'deki mezuniyet töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karikatürünün olduğu bir pankart açılmıştı. Pankartı açan öğrenciler gözaltına alınmış, sonrasında da tutuklanmıştı.

Öğrencilerin tutuklanmasına tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, karikatürü sosyal medyada paylaşmıştı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da Kılıçdaroğlu hakkında soruşturma başlatmıştı. (HABER MERKEZİ)

Kılıçdaroğlu, ODTÜ'lülerin tutuklanmasına neden olan karikatürü paylaştıKılıçdaroğlu, ODTÜ'lülerin tutuklanmasına neden olan karikatürü paylaştı

Kılıçdaroğlu'na karikatür soruşturmasıKılıçdaroğlu'na karikatür soruşturması

Karamollaoğlu'ndan 'karikatür' açıklaması: Geleneklerimizle bağdaşmalıKaramollaoğlu'ndan 'karikatür' açıklaması: Geleneklerimizle bağdaşmalı