Çocukluk arkadaşından Ceceli mesajı: Bir de ben vurmayayım

Mustafa Ceceli'nin çocukluk arkadaşı olduğunu açıklayan şarkıcı Tan Taşçı: Ülkece gereken aydınlanma geç de olsa yaşanmış olduğuna göre düşene bir de ben vurmayayım.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski eşi Sinem Gedik'in evinde gizli kamera yerleştirerek görüntüleri internette yaydığı iddia edilen Mustafa Ceceli'ye çocukluk arkadaşı şarkıcı Tan Taşçı'dan da tepki geldi. Taşçı Twitter hesabından, "Bu Ceceli ile uzun yıllardır muhattap değilim, hatta çocukken arkadaş olduğumuzu bile çoğu insan bilmez. Ülkece gereken aydınlanma geç de olsa yaşanmış olduğuna göre düşene bir de ben vurmayayım" diye yazdı. Şarkıcının paylaşımı binlerce beğeni aldı.

TAKİPÇİYE CEVAP: MUSTAFA SEN MİSİN YOKSA?

Taşçı, Mustafa Ceceli hakkında paylaştığı yoruma gelen, "Sen de nemalanmak için iyi çırpınıyorsun sönmüş yıldız... Sen düşerken sana kimler vurdu da böyle sitemlisin. Yoksa sana da İntizar'ın Sinem'e destek olduğu gibi destek mi oldular" yorumuna ise, "Hahaha sen ne çirkin bir trolsün küfür etmek için açılmışa benziyorsun. Kötülük kusma hesabı mı bu? Mustafa sen misin yoksa?" diye yanıt verdi.