Muğla'da erkek şiddeti: 4 yaralı

Muğla'da eşine şiddet uygulayan bir koca, 20 Haziran'da eşinin kafeteryasını yaktı. Serbest bırakılan koca, bugün kafeteryaya giderek 3'ü silahla olmak üzere 4 kişiyi yaraladı. Yaralılardan garson Ahmet Aydın'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Muğla'da, Mustafa Gazi K., daha önce ateşe verdiği eşine ait kafeteryaya gitti. Eşi, kayınvalidesi ve kendisine engel olmaya çalışan bir garsonu tabancayla ateş ederek, bir garsonu da başına tabancanın kabzasıyla vurarak yaraladı. Kaçmaya çalışan Mustafa Gazi K., jandarmalar tarafından durduruldu. Otomobilin içerisinde başına silah dayayan Mustafa Gazi K., Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel tarafından ikna edilip, gözaltına alındı.

Eşine şiddet uyguladığı için hakkında 3 ay evden uzaklaştırma kararı bulunan Mustafa Gazi K., geçen 20 Haziran'da, bahçesinde eşinin işlettiği bir kafeterya da bulunan iki katlı eve gitti. Eşi ve kayınvalidesinin bulunduğu kattaki evin kapı kollarını söküp, kilitleyen Mustafa Gazi K., ardından aşağı inen kafeteryayı ateşe verdi.

Mustafa Gazi K., bu kez de eve yöneldi. Yangını fark edip koşan çevredekileri gören Mustafa Gazi K., kaçtı. Yangın itfaiye tarafından söndürülürken; gözaltına alınan Mustafa Gazi K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

4 KİŞİYİ YARALADI

Mustafa Gazi K., bugün saat 16.00 sıralarında eşinin işlettiği kafeteryaya gitti. Mustafa Gazi K., eşi, kayınvalidesi, ve bir garsonu tabancayla ateş ederek yaraladı. Bir garson da Mustafa Gazi K.'ye engel olmak isterken, başına kabzayla vurulması nedeniyle yaraladı.

Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve ambulans sevk edildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 4 yaralıdan garson Ahmet Aydın'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerine geldiği otomobille kaçan Mustafa Gazi K., jandarma ekipleri tarafından durduruldu. Şüpheli, kapılarını kilitlediği otomobilinde silahı başına dayadı. Muğla İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Mustafa Gazi K.'yi ikna edip, intihardan vazgeçirdi.

Otomobilden inen Mustafa Gazi K., gözaltına alındı. (MUĞLA/DHA)