Yol kenarında bekleyen kadını kaçırmak istediler

Antalya'da 3 aydır sokakta yaşayan 22 yaşındaki Zehra G., sokak ortasında zorla bir otomobile bindirilerek kaçırılmak istendi. Genç kadın, o sırada yoldan geçmekte olan öğretmen Berrin Balcı'nın müdahalesiyle kaçırılmaktan kurtuldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Manavgat'ta, bir süre önce eşi cezaevine giren, 1,5 yaşındaki çocuğundan haber alamayan ve kimsesi olmayan Zehra G., psikolojik rahatsızlık geçirdi. İlçede yaklaşık 3 aydır sokaklarda ve parklarda kalan G., önceki gün akşam saatlerinde, Sarılar Mahallesi'nde yol kenarında beklerken, kimliği belirsiz kişiler tarafından otomobile zorla bindirilmeye çalışıldı. Bu sırada, caddede yürüyüş yapan öğretmen Berrin Balcı'nın olayı görüp, müdahale etmesiyle kimliği belirsiz kişiler, Zehra G.'yi bırakıp kaçtı.

Zehra G. ile bir süre konuşarak, hastaneye götürülmek üzere ikna eden Berrin Balcı, jandarmaya haber verdi. Jandarma timi tarafından Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülen genç kadın, psikiyatri kliniğinde tedaviye alındı. Buradaki ilk tedavinin ardından da Konya Beyhekim Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi'ne sevk edildi.

Zehra G'nin, psikolog eşliğinde alınan ifadesinde; eşinin cezaevine girdiğini, kendisinin de yaklaşık 3 aydır sokaklarda kaldığını, 1,5 yaşında oğlu olduğunu; ancak nerede olduğunu bilmediğini, annesinin öldüğünü ve kimsesinin kalmadığını söylediği belirtildi.

(ANTALYA-DHA)