Erdoğan: Komandolarımızı artırmalıyız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sahil Güvenlik Akademisi Camii açılışında konuştu: Önümüzdeki dönemde en büyük mücadelemiz terör olacak. Terörü ayaklarımızın altına alıp yok edeceğiz ki ülkemizde huzur olsun...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara’da Sahil Güvenlik Akademisi Camii açılışına katıldı. Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte katıldığı açılışta yaptığı konuşmada, "önümüzdeki dönem en büyük mücadelemiz terör olacak" dedi.

Erdoğan askeri okul öğrencilerinin de katıldığı törende şunları söyledi, "1500 kadar öğrencimizin komando eğitimi aldığını öğrendim. Buna da şiddetle çok çok fazlasıyla ihtiyacımız var. Komandolarımız, özel kuvvetlerimizi ne kadar artırırsak terörle mücadelede başarımız o kadar artacaktır. Nitekim işte son Cerablus Afrin operasyonlarıyla sizlerin başarısını gördük. Ve bizim önümüzdeki dönemde de en büyük mücadelemiz ülkemizde terör olacak. Terörü ayaklarımızın altına alıp yok edeceğiz ki ülkemizde huzur olsun. Küçük Muhammed anlamında bizim askerimizin adı Mehmetçik verilmiştir. Başka hiçbir ülkenin askerine Mehmetçik denilmez. Sizler Mehmetçikler olarak, kınası bol yakılan kınalı kuzularsınız. Peygamberlere en yakın makam olan şehadete hep hazır haldesiniz. Allah bu yolculuğunuzu mübarek kılsın. Başarılarınız artarak devam etsin diliyorum."

Etiketler Erdoğan komando camii