Çakıcı'dan Karar yazarlarına ölüm tehdidi

Karar gazetesine yönelik bir mesaj yayınlayan Alaattin Çakıcı, 6 ünlü gazeteciyi ölümle tehdit etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kırıkkale Keskin Kapalı Cezaevi’nde yatarken hastaneye sevkedilen organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Karar gazetesini ve yazarı olan 6 ünlü gazeteciyi ölümle tehdit eden bir açıklama yaptı. Instagram hesabından paylaşılıp bir süre sonra kaldırılan tehdit mesajında Çakıcı, daha önce yaptığı bir açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle, “Erdoğan’a küstah sözler” başlığı ile haberleştiren gazeteye yönelik açık tehdit ifadeleri kullandı. Çakıcı'nın mesajı Karar gazetesi tarafından da haberleştirildi.

Alaattin Çakıcı, önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan açıklamaları nedeniyle tartışma konusu olmuştu. 'Basın danışmanı' aracılığıyla servis edildiği belirtilen açıklamada Karar gazetesi yazarlarını isim vererek hedef alan Çakıcı, ağır hakaretlerde bulundu.

SEVİNÇ: ÇAKICI'NIN MESAJI AY İÇİN İPTAL EDİLDİ

Daha sonra yazılı açıklama yapan Çakıcı'nın avukatı Can Sevinç, Karar gazetesinin Çakıcı'yla ilgili haberi kaldırdığını belirtti.

Sevinç açıklamasında, "Kendilerine Alaattin Çakıcı’nın avukatı olarak, doğru çizgiye geldikleri için teşekkür ederim. Buradan sevenlerine göndermiş olduğu mesaj üç (3) ay için iptal edilmiştir. Çünkü orada müvekkilimin rahmetli annesi ile ilgili sözü vardır. Aynı hatayı yapmazlarsa bu karar dondurulur" ifadelerine yer verdi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Gazete karar çakıcı