Veteriner Tarkan Özçetin: Olayın üstü kapatılmaya çalışılıyor

Veteriner Hekim Doktor Tarkan Özçetin, köpeğin bacaklarının kepçeyle kesilemeyeceğini açıkladı. Özçetin, 'kendimizi kandırmayalım' dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Veteriner Hekim Doktor Tarkan Özçetin, Sapanca'da yavru köpeğin ayaklarının ve kuyruğunun kopmasına neden olduğu iddiasıyla kepçe operatörü İ.M.'nin gözaltına alınmasına ilişkin açıklama yaptı.

Yavru köpeğin ayaklarının kepçeyle kopmasının imkansız olduğunu belirten Özçetin "Akıl almaz yalanlarla olayın üstü kapatılmaya çalışılıyor. İnanılır gibi değil. Bakın adı geçen iş makinesi bir kepçe. Ortalama 10 - 15 ton ağırlığında. Hayatını kaybeden çocuk 1,2 kilo var yok. İş makinesi olmadı çim makinesi olur mu? Hayır o da olamaz. Bakın hiç bir makine yaşayan bir köpeğin 4 bacağını kuyruğunu aynı anda kesemez" açıklaması yaptı.

Ayakları kesilen yavru köpek soruşturmasında kepçe operatörü tutuklandıAyakları kesilen yavru köpek soruşturmasında kepçe operatörü tutuklandı

'Suçu makinelere atarak bir yere varamayız' diyen Özçetin "Kendimizi kandırmanın hiç anlamı yok. Önce gerçekleri kabul edeceğiz, içimizdeki suçluları bulacağız. Asıl problem çözümü için aklımızı kullanacağız birlik olacağız."  çağrısı yaptı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler köpek yavru ayak baacak