Erdoğan videosuna nasıl ulaşıldı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ‘Mahalle Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmaya ait olan ve HDP'ye yönelik sözlerinin yer aldığı videoyu Twitter'da ilk paylaşan Metin Cihan, söz konusu videoya nasıl ulaştığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen cumartesi akşamı yaptığı konuşmaya ait olduğu belirtilen video sosyal medyada gündem oldu.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen “Mahalle Başkanları Toplantısı”nda yaptığı konuşmada Erdoğan, HDP'nin meclis aritmetiğindeki kritik yönüne vurgu yaparak "“Arkadaşlar, HDP üzerinden parti teşkilatımızın çok farklı çalışma yapması lazım. Bunu dışarıda konuşmam. Burada sizlerle konuşuyorum, niye sizlerle konuşuyorum? Çünkü, onların baraj altı kalması demek, bizim durumumuzun çok daha iyi bir noktaya gelmesi demektir," ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan'ın konuşmasının yer aldığı videoyu Twitter'da ilk paylaşanlardan  Biz'ler Tek'ten Güçlüyüz ve Metin Cihan, söz konusu videoya nasıl ulaştığını açıkladı. Cihan, "Videoya nasıl ulaştım? Ak Parti Topselvi Mahalle Başkanı'nın Facebook sayfasında yer alıyor," diyerek, videonun kaynağını da Twitter'dan duyurmuş oldu.

Ancak videonun Topselvi Mahalle Başkanı olan Ahmet Öztürk'ün sayfasından silindiği fark edildi. (HABER MERKEZİ)

Sosyal medyada Erdoğan videosu: Bunu dışarıda konuşmamSosyal medyada Erdoğan videosu: Bunu dışarıda konuşmam