İstanbul'da kaybolan 3 çocuk Tokat'ta bulundu

İstanbul'da 4 gün kaybolan 3 çocuk Tokat'ta bulundu. Çocukların ifadelerinde, aile için şiddetten kaçtıklarını söyledikleri belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da yaşayan ve 4 gündür haber alınamayan 3 çocuk Tokat’ın Zile ilçesinde bulundu.

İstanbul'un Avcılar ilçesindeki evlerinden 27 Mayıs'ta ayrılan Batuhan D. (17), Berfin Nazlı B. (13) ve Ömer Berkay B.'den (14), 4 gün boyunca haber alınamadı. Polise başvuran aileler, ayrıca bir televizyon kanalındaki programa da giderek yardım istedi.

Yapılan araştırma sonucunda, 3 çocuğun kışları İstanbul’da yaşayan, yazları ise Tokat’ın Zile ilçesinde ikamet eden G.Y. (44) isimli kişinin yanına gittikleri öğrenildi. Polislerin, G.Y.'nin yanından aldığı çocuklar, Zile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ailelerin çocukları teslim almak için İstanbul’dan Tokat’a hareket ettikleri öğrenildi.

Çocukların verdiği ifadede aile içi şiddet nedeni ile evden ayrıldıklarını söyledikleri öne sürüldü. Çocukların, salı günü Zile'ye otobüs ile geldikleri belirlendi. Çocukların, Zile'ye İstanbul'dan tanıdıkları kağıt toplayıcılığı yapan Garip Y.'nin yanına geldiklerini anlattıkları ifade edildi. (TOKAT/DHA)

Etiketler istanbul Tokat Zile